MELLANDAGSREA

Jag hade tänkt att skriva igår men det kom några saker i vägen. Jag ber om ursäkt för det!

Gårdagen var mysig. Gick upp klockan tre och åt frukost klockan fem. Kvällen började med att jag, Charl8, storebror och Ugglan spelade Buzz Pop Quiz hemma hos mig, vilket jag regerade på. Kvällen slutade med att vi, fantastic four, hamnade hemma hos Kebab. Medan de spelade Guitar Hero hade jag fullt upp med att utklassa allihopa som värsta rockstar, i mina drömmar dock.
Sedan blev vi sugna på att gråta och satte därför på Mama Mia. Vi fick alla känslor man kunde tänka sig, förutom sorg! Kul var det iallafall, och det lilla vi såg av filmen, ja det var bra. Föresten så måste jag bara säga att den norrländska dialekten föralltid kommer att finnas i mitt hjärta!

Idag gick jag upp klockan åtta för att träffa Charlotta kvart i tio. Ni kan ju gissa vart vi skulle. Just det, Mellandagsrean!
Klockan tio stod vi utanför Gina Tricot precis som alla andra utav Örebros fjortizar. Det blev kaos när de öppnade. På fem minuter hade affären förvandlats till ett tibetanskt militärläger. Och köerna var inte att snacka om... Vi slösade 40 min av den här dagen inne på Gina.
Oj oj oj, dagen var händelserik och slutade med att Henke tog med mig på fika på Hälls tillsammans med några andra tomtar.

Idag har jag fått vissa uppenbarelser, bland annat
Att Fritte och Thundel kommer bli korvförsäljare när de blir stora (Om det någonsin händer att de blir stora?)
Att smink på läpparna inte ser fräscht ut. Inte fresh, inte okej alltså.
Att Converse är sexigt
Att inte platta håret så att man missar bussen till Lager 157
Att gå med Henke på Hälls (rabatt är bra!)
Att Charlotta har sämst humor i världen, vilket är bra eftersom att jag då framstår som rolig i hennes sällskap.
Att David inte tycker om att VARIERA. Något som jag och Ronja inte förstår oss på.
Att det är mycket bra att ha en Adde nära till hands om man inte vågar gå förbi tuffa fjortizar som står och röker brevid korvgubben.

Jag glömde säga att vi hade en hip hop tomte i år, svårslaget. Istället för att läsa rim gjorde han det till en föreställning med raptexter, tajta som bara den!

Jag vet att alla undrar vad jag fick i julklapp. Men eftersom att jag är udda och tänker förbli det, så väljer jag att inte skriva en lista här om allt jag fick. Fresh stuff i alla fall.


Blogg är som en tamaguchi. Om man inte tar hand om den, dör den.
Utsidan är inte det viktigaste, utan det är innehållet. Självklart så är stil ett plus, jag får väl hoppas att det löser sig för min del.

Idag vill jag dissa fjortizar som zkriker och hissa juklappspengar!

Nu är Charlotta här och snart kommer Henke hit. Vi ska kolla på Sex And The City, men det är kanske uppenbart. Det här är dagens inköp:
Partytopp Zara
Lila tights Lager 157 (som ronja köpte ut åt mig!)
Svart klänning Indiska
Grå topp Gina Trikåt
 

Kommentarer
Så här skrev: adddddddde!

"Att det är mycket bra att ha en Adde nära till hands om man inte vågar gå förbi tuffa fjortizar som står och röker brevid korvgubben." hhihihihi gullig du är (A)

2009-01-03 @ 19:34:23

Skicka din kommentar:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail adress: (bara jag som ser)

Om du har en URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0