DAGEN INNAN

97,6% av Örebros ungdomar ska supa skallen av sina kloka huvuden imorgon. Det gör att jag blir en av de få kvarstående riktigt levande människorna år 2009. Kul.

Och nej, jag ska inte ha något lila på mig imorgon för er som undrade.

Imorgon kommer det massa roligt folk hem till mig. Bland annat min storebror. Han är föresten inte min biologiska broder, bara på låtsas. Nu ska jag berätta om hur det har gått till.
Jag skulle följa med Adde (Killen med liten penis) till Öppet Hus på deras skola. Adde och min brorsa (Henke) är kompisar sen tidigare och vi skulle träffa honom där. Då hade jag ingen aning om vem han var. Vi träffade honom vid ingången till skolan, och då visade det sig att man var tvungen att betala inträde. Just my luck som verkligen hade fullt med pengar i fickan som jag jättegärna ville bidra med till Mikaelskolans kassa! Henke var snabb nog att hinna säga till dom i kassan att jag var hans lillasyster och därför slapp betala. Sedan var det några lärare som tyckte att vi var lika, riktigt blåsta måste jag säga. Den dagen tvingades vi lära känna varandra för att överleva öppet hus, (överleva = slippa betala inträde). Så gick det alltså till och tacka mig för att jag var så snäll och förklarade detta för alla er där ute.

MINGELDAGS! ELLEN FAILAR OCH COCKTAILAR
Dagens FAIL går till att vika tvätt när man inte orkar...
Dagens COCKTAIL går till musikprogrammet Spotify. (Använder det hela tiden!)

Jag skriver igen imorgon och berättar om hur nyårsafton blir/är/var. Ta hand om er för ni måste spara er tills imorn!

Kommentarer
Så här skrev: Ugglan

mig <3 spotify:D

2009-01-02 @ 03:14:36
Så här skrev: friddda

hihi jag har också spotify :D

2009-01-03 @ 02:13:39

Skicka din kommentar:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail adress: (bara jag som ser)

Om du har en URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0