PANGFREDAG

Oj oj oj. Idag var en händelserik dag. Den började när enviss Töndel ringer och väcker en klockan fyra på natten och frågar om han kanhämta sin skejt. Nej säger jag eftersom att jag och Kebab ligger och sover. 10min senare står han utanför porten och skrattar.

 

Kebab och jag hade det väldigt trevligt inatt måste jagsäga. Vi kom fram till massor av saker. Bland annat att Ebba går igång på köttbullar och makaroner. Och om man smeker sin ena bröstvårta blir den hård,medan den andra förblir mjuk!

-Hur går det för dig?

-Jag har kommit.

Och sedan kom vi fram till att jag bor granne med mitt brevinkast. Men var bor mitt brevinkast? Jo granne med mig!

Plötsligt hörde vi något i hallen... Då slog det oss att vivar uppe med posten. Och eftersom att vi inte har någon tupp inne i stan blirdetta uttryck mycket bättre.

Ett gott skratt förlänger livet. Alltså kommer Kebab och jagleva i ungefär 100 år till vilket blir en fara för miljön.

 

Vi vaknade vid tolv och strax efter det åkte Kebab hem. Sedanskulle jag träffa Adde en stund på stan men innan det hade jag tänkt att sminkamig lite. Jag tog rougeborsten och drog över kinden utan att tänka över vad jaggjorde och hela kinden blev helt svart! Svart efter gårdagens maskerad då jagvar utklädd till Malaysier, alltså mörkhyad människa, neger. Som tur var fickjag bort det sen men det tog ett tag eftersom att det var färg till vattenfasteyeliner.

 

Sedan kom jag äntligen iväg vid halv fem och träffade minälskade lilla vän Adde aka smyg(k)rökarn utan för Voidas Tobak (den lillakiosken mittemot Debut som ingen vet namnet på, men som jag idag tog reda påvad den hette!). Vi gick därefter till bc där det var jättelite folk,verkligen. Och för er som undrar så skejtade jag faktist! Jag åkte en bit. Typ därdet inte var några. Lite längre bort. Okej okej det var i hallen där ingen sågpå...

Sen i alla fall drog jag hem och åt. Efter det gick jag upppå stan för att träffa mina små pojkar igen. När jag kom till BK (Burger Kingför er n00bs) låg Töndel och sov, Adde smsade, Fritte lekte och Oskar festadelite för sig själv med partyhatten. Det här är inte speciellt intressant för ersom läser jag vet, men efter bk i alla fall så drog vi till Södergaraget ochskejtade. Och tro det eller ej mina vänner, men jag åkte faktist helt själv nerför en kant på typ 40 cm. Eller den var typ 20 cm... Hög var den i alla fall!

Efter det gick vi till ICA och jag och Oskar köpte drickaplus chokladbilar. Vi skulle plocka på oss massa sprit och grejer och sen gåtill kassan. Eftersom att jag såg ut som Oskars morsa hade det kunnat funka menvi sket i den idén.

Sen var det någon jävla tjej inne på ICA som visade rövenför oss, hon var typ helt pantad. Efter ett tag började vi snacka med henne ochföljde med henne ut mot Våghustorget. Hon sa att hon gick på piller och justhade tagit Ecstacy. Haha vafan sen började hon jaga oss till Mcdonalds där viträffade Maurice och massa grabbar. Den pantade tjejen var seriöst helt borta,hon blev typ kär i både Fritte och Oskar och skulle krama oss allihopa. Vi gickmed henne ett tag allt blev bara värre och värre. Tillslut ringde vi polisenmen så tappade vi bort tjejen så de sa åt oss att ringa igen när vi hade hittathenne. Och detta verkade alla verkligen ta på fetaste allvar. Vi gick tillbostadsområdet där hon försvann och sen upp i massa trappuppgångar för attförsöka hitta henne.  Maurice ochSebbe tog det verkligen seriöst värsta CSI specialstyrkan. Vi gick igenom helahuset och kollade i alla dörrar som var öppna. Jag lovar att alla grabbarna varskiträdda när vi gick ner i källaren. Sedan gick vi in i en tvättstuga ochnågot larm gick igång, eller det var någon signal, typ en lampa började lysarött så vi sprang upp för trapporna och ut på gården där vi ser Max klättre uppför ett stängsel samtidigt som han skriker ”Håll kvar dörren!”. Här blev detdramatiskt, dörren gick igen och vi måste klättra över den höga grinden för attta oss ut. Det går enkelt för alla killarna och några sekunder efter kom ävenjag över. Det gick dock värre för Max. Han skulle klättra över stängslet men dågår hans tröjärm sönder. Han blir skitförbannad och sparkar på grinden typ. Ochdet slutar ganska olyckligt eftersom att hans byxben fastnar och rivs upp detmed.

 

Sedan fick vi för oss att vi skulle köpa smällare och detgick alldeles utmärkt eftersom att vi hade Maurice med oss. Tjejen i kassansäger åt oss att inte smälla ute på gatan och knappt en sekund efter hör manatt det börjar smälla precis utanför affären. Medan Max Thume väljer att gå hem(helt förkrossad över hans kläder) får jag, Fritte och Max Blondi syn påknarktjejen igen. Så vi följer efter henne och kommer ikapp henne precisutanför Mcdonalds. Just då kommer en polisbil förbi och vi vinkar till den. Denhade antagligen fått larm för smällarna på stan. En polis kommer ut och pratarmed oss och vi visar vem tjejen är. Och efter ca 40 sek har det kommit sån därspecial utryckning som tar bilder och grejer. Och efter ca 2 min till när vi ärpå väg därifrån kommer det en polisbuss. Inte alls taggade nej då.

 

Sedan går vi och smäller små fyrverkerier, eller alltså jagvar helt oskyldig, jag hade bara oturen att få varenda smällare riktad emotmig.

 

Efter det drar vi upp på stan igen för att köpa flersmällare. Men i affären hade de tagit undan allting för att polisen hade varitdär och sagt till eller något.

 

Vi smäller i alla fall de sista smällarna där utanför Coredär vi sedan får sällskap av en gubbe. Han ville sitta i mitt knä när vismällde för att det var läskigt, men Oskar ville hellre att han satte sig ihans knä.

Fritte och Oskar till gubben:

- Har du trosor på dig?

- Ja lite.

Gud jag kunde inte sluta skratta! Trevlig kille var han ialla fall. Sist och minst kom Henke just när jag var tvungen att gå (hur kandet komma sig?) Nej då det hade ingenting med Henke att göra. Bara med att jagska upp och jobba med Töndel imorgon. Så nu ska jag gå och lägga mig. Bilderoch sådant kommer nog så småningom, när min dator har börjat gilla mig igen.

 

Dagen var hur som helst galet fresh!

 

Dagens FAIL går till Max Thume i egen hög person.

Dagens COCKTAIL går till små skejtarpojkar som köper drickaoch chokladbilar och leker specialpoliser och smäller smällare.

 

God natt Sverige.

Kom ihåg, keep it fresh.


Kommentarer
Så här skrev: freshness

varför går dagens fail till max thume hahahahaah?

2009-01-04 @ 19:16:37
Så här skrev: Isabell

hur orkar du skriva så mycket ? man orkar ju inte ens läsa allt gumman ;) <3<3

2009-01-07 @ 13:12:05

Skicka din kommentar:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail adress: (bara jag som ser)

Om du har en URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0