FROM THE TOP

Yesyes ni kan ju gissa vem som inte kunde sova på hela natten utan låg och hade ångest inför skolan... Just det, pluggisen själv! Nu kan jag säga att allt gick bra idag och jag är faktist hyfsat taggad inför den här terminen. Speciellt när Englafestivalen börjar närma sig, Engelbrektskolans egna lilla melodi-karaoke-festival! Jag som har varit med varje år ställer självklart upp för klassen i år igen! Får hoppas att Kebab också är på så att vi kan värma upp gympasalen till 800 grader!

Nu ska jag berätta om en historia som jag fick höra idag i skolan. Jag varnar er känsliga läsare... This is disgusting!
Det var en tjej som hade åkt till Amsterdam på semester. Där hade hon träffat en kille som hon sedan bestämt träff med. När de varit med varandra hade de hånglat, men tjejen tyckte att det blivit obehagligt eftersom att killen knuffat och nästan varit lite våldsam mot henne. Hon hade märkt att han ville hålla på mer. Så tjejen lämnade honom och åkte sedan tillbaks till Sverige när hennes semester var slut.
Efter några dagar hade tjejen fått sår och bölder i munnen och pågrund av detta besökte hon vårdcentralen där de fick ta prover osv. Tjejen fick uppge namn och adress till killen hon hade träffat i Amsterdam och det visade sig sedan att killen fanns med i registret och att polisen visste vem han var.
Efter det åkte det poliser och doktorer till killens lägenhet i Amsterdam. När de kommer in genom dörren till hans lägenhet ser de mannen sitta där på golvet och äta från ett lik.
Bölderna och såren tjejen fått vara alltså bakterier från döda kroppar. Antagligen hade mannen tänkt göra samma sak med henne.
Det här är en sann historia och handlar om tjejen som berättade det här, Caroline Fernströms systers kompis syster eller något liknande. Creepy iallafall!


Och eftersom att jag fått kritik för min tråkiga blogg av tjejerna i klassen idag lägger jag nu upp en bild. De tyckte att det var för mycket text... Kräsna tjejer säger jag bara!
 


Kommentarer
Så här skrev: kebab

kebab är på, räkna med mig till tusen! :D

2009-01-08 @ 21:12:54
URL: http://eeebbbbaa.blogg.se/
Så här skrev: caroline

caroline grejtar och frejtar aha något i den stilen va ! grym är jag och kändisar är vi

2009-01-08 @ 21:46:33
URL: http://carolinefernstrom.blogg.se/

Skicka din kommentar:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail adress: (bara jag som ser)

Om du har en URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0