KYLA

Hej kyliga jättehemska Sverige... Jag är så trött på all kyla nu! Speciellt när det inte finns någon snö, vad är det för mening med att ha det kallt då liksom?

Idag efter skolan träffade jag blogg-adde och bilddagboken-david och jag tvingade med dem till Myrorna (YES idag hade jag tillräckligt mycket pengar). Jag var grymt nära att få 100 kr rabatt för en utländsk tjej kunde inte räkna så bra, sen kommer den där kärringen och typ, "nejnej hon ska betala 100 kr till". Ni kan ju tänka er vilket ord som dök upp i mitt huvud då... fail...

Byxorna blev iallafall köpta och jag ska fixa till de lite sen så kanske de går att använda. Inte för att det intresserar er speciellt mycket så jag byter samtalsämne nu, till något hett som rör ungdomar idag... Min blogg tänker ni då men nej, jag tänkte mer på vikarier, väldigt hett just nu.
Vi hade en vikarie idag. Han var typ 20 år och lekte att han var 60, jag skojar inte! Varje mening skulle han säga på ett så svårt och gammaldags sätt som möjligt.

Jag har ett stort kontaktnät. (Jag har många kompisar.)
Jag anser att... (Jag tycker att...)
På vilken arbetsplats anser du att du vill vara på när du inte är ung? (Vad vill du bli när du blir stor?)
Hur ansåg du att du kände när du informerade din konsult om att respektera den här skolans säkerthetscirkel när det gäller pengar och användning av dom. (Vad vill du lägga dina pengar på.)
HAHA något i den stilen. Han gjorde det svåraste möjliga utav alla meningar, helt sjukt! Och han såg inte ens ordentlig ut!


Kom ihåg, KEEP IT FRESH!

Kommentarer
Så här skrev: lina

jag har aldrig prövat att dansa hiphop . är det kul ?(:

hahahah aa disco är nog den fulaset dansen ahhahahahaha :D

2009-01-17 @ 12:50:02
URL: http://crippenina.blogg.se/
Så här skrev: Angelica

coldplay ja det hade vart underbart kul !

2009-01-17 @ 21:42:28
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/

Skicka din kommentar:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail adress: (bara jag som ser)

Om du har en URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0