LÖRDAGSMORGON

Jahapp, då var det lördag igen. Och just idag när jag hade bestämt att jag skulle ha mina lila tights på mig så snöar det och är alltså på tok för kallt att använda dem! Just my luck. Men ska inte klaga, snö är ju kung. Yippie!

Idag gott folk tar jag över Frittes plats eftersom att han åker bort. Jag följer med Töndel för att dela ut flyers på stan. Jappjapp ni hörde rätt, Bloggellen ska jobba åt we! Nu kommer jag säkert få miljontals läsare efter detta.

Föresten så vill jag bara ursäkta för igår med min lilla reklam. (Ni som fått den vet vad jag pratar om!) Jag var überpigg, klockan var tre på natten och jag var rastlös som bara den. Jag vill även be om ursäkt för boken jag skrev igår, satsar författarkarriär förstår ni. Nej men det skall icke upprepas, förstår att det blir sjukt tråkigt att läsa, speciellt för er med läs svårigheter och er svenska 2 elever, ni som tar upp ca 98% av mina läsare. Så jag måste ju ta hänsyn...

Nu ska jag snart dra ut i vinterkylan.
Hej mitt vinterland, nu är jag här! (Tänk er att det är jag som sjunger istället för Amy Diamond... Ellen nej tänk inte det!)
Jag skriver förhoppningsvis igen lite senare, då ska jag faila och cocktaila! Jag lovar att det inte blir någon bok den här gången.
Ta hand om er bloggizar hIHi.
Kom ihåg, keep it fresh plus att WE har 50% i stort sett hela butiken.Kommentarer
Så här skrev: Carita

svar; aw cutie, tack så jättemycket! det värmer :*

klicka gärna till mig på bloglovin om du har lust att prenumerera ^-^ kramkalas <3

2009-01-03 @ 16:26:26
URL: http://minicookie.blogg.se/

Skicka din kommentar:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail adress: (bara jag som ser)

Om du har en URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0