TÄVLING

Nu är jag hemma igen. Och yes, självklart var det första jag gjorde när jag kom hem att skaffa Facebook.

Resan gick bra, antar jag. Är inte helt säker eftersom att jag somnade innan vi ens lämnat Göteborg och sedan sov i stort sett hela resan. Var tvungen att ta igen alla de timmar sömn jag missat på min semester. Jag vaknade några gånger för att äta, sen sova, sen vakna äta sova, vakna äta dricka sova, vakna sen framme!


ELLEN FAILAR OCH COCKTAILAR
Dagens FAIL går till pommes frites som smakar gummi med en touch av rengöringsmedel.
Dagens COCKTAIL går till allt gött folk i Göteborgs skärgård som gjorde mina sista dagar på lovet riktigt härliga!Jag lyssnade på ett radioprogram där de pratade om 2008 års bästa händelse enligt en själv. Jag funderade en stund och kom sedan fram till att skolavslutningen var den bästa. När rektorn ropade upp mitt namn i kyrkan för att ge mig ett stipendium. Det var otroligt nog en fantastisk känsla att stå där och skaka hand med rektorn medan hela kyrkan applåderade. I stipendiumet på 500:- stod det:

Ellen
För ditt varma hjärta, sociala kompetens och tillgång i klassen.


Det var mitt bästa minne från 2008. Vilket är ditt? Berätta om den bästa, roligaste, häftigaste eller det konstigaste minnet du har från år 2008. Jag utser den bästa besrkrivningen till vinnare och blir även dagens COCKTAIL den 14e januari, om en vecka. Då är det min och min bloggs namnsdag! Ojojoj ellenfelicia har startat en tävling. Snart är jag kändis och får gå på galor!

Innan jag går måste jag bara berätta att jag lägger in Photoshop på den här datorn imorgon. Vilket innebär att min blogg snart kommer bli lika fin som en soluppgång vid en strand i något jättevackert land som till exempel Malaysia.
Ta hand om er, och glöm aldrig mitt motto kära vänner.
Kommentarer
Så här skrev: ebba

när jag åt kebab hos dej, jag fann min tvillingsjälv just den stunden, jag känner mej exakt som en av dem.

2009-01-06 @ 20:41:30
URL: http://eeebbbbaa.blogg.se/
Så här skrev: ebba

okej, hela sanningen ska fram. det va en söndag eller kanske en lördag, ellens pappa kom hem med kebab, vad är det? sånt där kött? äre de som alla killar snackar om är så gott? hur skulle jag veta vad kebab var om jag aldrig ätit det? jag smaka, mh, det kanske inte vare godaste jag ätit men det smaka helt okej, men jag liksom förenades med kebab eller kanske namnet rättaresagt, så ellen döpte mig till kebab, och det har jag hetat, och hoppas på att alltid få heta, det var en stor stund i mitt liv. så ni vet.

2009-01-06 @ 21:01:47
URL: http://eeebbbbaa.blogg.se/
Så här skrev: Avin

okej bror! nu ska jag lätt vinna den här tävlingen.

Mitt bästa minne med 2008 är nog 16 september när jag och marcus blev tillsammans, hade inte varit så glad som den dagen på länge! En underbar känsla att vara kär (a) hihi, han är verkligen bäst! finns ingen kille som honom. En jättebra vän&pojkvän kan jag säga er alla. Japp Marcus Artin gjorde mitt år!

höhö (h) <3

2009-01-06 @ 21:42:44
URL: http://avin.devote.se
Så här skrev: karl símon tobías bergström

okej, bästa minnet va lätt när vi vann klasskampen och när vi sluta skolan men saknar alla ändå men klasskampen bästa minnet ever efter som våran klass är bäst:D<3

2009-01-06 @ 22:10:39
Så här skrev: Ugglan

sitta våt i din säng var helt okej najs;D hahaha jag bör nog sova nu:)

2009-01-07 @ 01:33:34
Så här skrev: Aron H

Det var nog när du sa de perfekta komentaren till david att att hans byxor var för små och lukta illa och att min filt va fläckig hahahaha!

2009-01-10 @ 00:18:00
Så här skrev: Max HL

Leka poliser eller nåt o jaga nån galen brud med het rumpa över hela stan. Också att träffa nån snubbe som endast hade "lite" trosor på sig. Oj det var 2009 syyynd

2009-01-11 @ 01:20:31
Så här skrev: charlotta

mitt roligaste minne var när pappa skulle hämta mig från träningen och sen går jag in i fel bil och där sitter det en annan pappa och frågar vad jag håller på med. det var det mest pinsamma jag har gjort i hela mitt liv men ändå bland det roligaste :)

2009-01-11 @ 12:56:59
URL: http://charlottamelin.blogg.se/
Så här skrev: Robin Töndel

Det bästa som har hänt 2008 för mej var nog när jag träffa Fritte. Det var vid Rosta rampen och han var me spännis Anders som såklart skulle be om våran uppmärksamhet när han spände sina chipstuttar. Jag och Fritte lärde känna varandra riktigt bra under den dan och jag märkte på en gång att han va en asclean snubbe! han var så rolig så ja följde han hem. jag fick hans msn och sen så sågs vi ganska ofta efter det. Helt klart det bästa som har hänt mej år 2008! ''Everybody loves Fritte''

2009-01-12 @ 05:30:41
Så här skrev: Marcus Artin

Okej, det bästa som har hänt mig 2008 var..

Skolavslutningen, men inte för att vi hade slutat skolan, klart det med :D men efter det var slut med skiten så gick jag dit där engelbrekt hade sin avslutning, och där såg jag min bästa vän Ellen Ekholm som jag inte hade träffat på 100 år. Det var en underbar känsla, hon kom springandes fram till mig och gav mig en bamsekram! Jag hade saknat henne så jävla mkt så de fanns inte..OCH! Varje gång jag vann över Robin på FIFA, kan det bli bättre? :D haha han är bra vaa

2009-01-12 @ 22:25:15
Så här skrev: Adde Aka Lillsnopp

de sjukaste är väl vi söp hos lojs :D

de roligaste var när jag träffa dig :D HAHA

och de bästa var när linn inte var falsk :D

2009-01-14 @ 16:07:25
Så här skrev: Oscar Hermansson

när ja cyklade utanför mcdonalds en sommar kväll med alex o vi cykla skit fort och då tappade ja mitt framdäck och flög av cykeln och alla skrek o skratta åt mig. haha :D

2009-01-14 @ 16:09:07
Så här skrev: Philippe

när jag kom...

2009-01-15 @ 16:13:58

Skicka din kommentar:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail adress: (bara jag som ser)

Om du har en URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0