TAGGAD DAG

Superduperdag idag med min smaskiga Kebab. Idag skakade vi hand på att inga 94or längre är välkomna i våra liv. Fritte och ni andra små pöjkar, ta det inte allt för hårt. Jag kommer fortfarande att skejta med er.

Kebab har idag uppträtt för mig med Superduperkillen no.1 det har gått vilt till och mitt rum kom upp i ca 78°C vid de hetaste tillfällena. Innan det tog vi en promenad i kylan för lite peptalk inför Charl8s födelsedag. Det kommer bli kungligt säger jag bara. Självklart hade vi med oss kameran ut och tog lite bilder som kanske kan dyka upp på min kommande framsida hit till bloggen. Just det, framsidan som jag skulle fixa idag kanske inte blir av eftersom att min kära mor som alltid brukar ha minnet på topp, idag glömde bort mitt önskemål totalt! Hon glömde att ta med programvaran hem från jobbet. Tråkigt för henne som nu kommer få stå ut med världshistoriens jobbigaste tonåringstjej ikväll. Synd för dig att du glömde bort din dotter idag är det enda jag har att säga. Jag tror att mamma fick lite dåligt samvete så hon lovade mig att jag skulle få använda hennes dator ikväll (som har ps) till att fixa med lite bilder till bloggen. När jag förklarar för henne får jag det att låta som att bloggen är det viktigaste i världen just nu! Att jag har 1000 läsare där ute som väntar på mina inlägg! Så kul är det att ha en tonåringsdotter som mig.

Dagens FAIL går alltså till mammas minne idag.
Dagens COCKTAIL går till Kebab när hon dansar och sjunger för mig.

Nu ska jag sluta skriva, jag har ett Photoshop som väntar på mig! Mohahaha.
Kom ihåg, keep it fresh
Spaaaaaaark.

    
 

Kommentarer
Så här skrev: caroline

eyy hur blire på charl8 födelsedag ?<3

2009-01-07 @ 18:33:20
URL: http://carolinefernstrom.blogg.se/
Så här skrev: kebab

du fick upp bilderna, duktigt av dig :D

mohahahah ring mig om du fryser så kommer jag och sjunger upp ditt rum så det blir varmt, jag lovar på allt. och alla -94 gå och lägg er.

2009-01-07 @ 21:23:48
URL: http://eeebbbbaa.blogg.se/

Skicka din kommentar:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail adress: (bara jag som ser)

Om du har en URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0